Organizacja pracy stołówki rok szk. 2023/24
- Szczegóły
- Opublikowano: 06-06-24
- Autor: Intendentka
Opłata za miesiąc czerwiec wynosi:
112 zł
14 dni żywieniowych x 8zł stawka żywieniowa
Proszę opłacić obiady do dnia 5 czerwca.
UWAGA!!!
Proszę o odliczenie 8 zł za obiady uczniów z klas:
1c, 2c za wycieczkę dnia 13.05.2024 r
4a, 7a, 7c za wycieczkę dnia 22.05.2024r
8a, 8b, 8c za wycieczkę 22.05.2024r
7c, 8a, 8c za wycieczkę 27-28.05.2024r
1b, 1a za wycieczkę planowaną na dzień 14.06.2024r
4b za wycieczkę planowaną na dzień 17.06.2024r
Odliczenie dotyczy tych uczniów, którzy byli zapisani na powyższe wycieczki lub ich nieobecności zostały zgłoszone intendentowi.
Jeśli dziecko nie będzie uczęszczać w czerwcu na obiady lub ma zaplanowany wyjazd, należy zgłosić to intendentowi i odliczyć odpowiedną kwotę na początku czerwca!
Z dowodem wpłaty należy zgłosić się do intendentki w celu odebrania bonów obiadowych. Dowodem wpłaty może być potwierdzenie przelewu (tylko do wglądu), zdjęcie wykonane telefonem, oświadczenie rodzica (data wpłaty, kwota jaka została wpłacona oraz dane dziecka).
Należności za obiady wpłacamy tylko na indywidualne konto dziecka, które zostało przydzielone przez intendentkę przy zapisie (dzieci, które uczęszczały na obiady w poprzednich latach, korzystają z wcześniej nadanych już indywidualnych kont).
Nieobecność dziecka proszę zgłaszać do godziny 7:30
tel. (87)563 20 79
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Podanie o zwrot nadpłaty za posiłki szkolne - do pobrania
Odliczenie stawki za obiad nastąpi TYLKO w przypadku zgłoszenia nieobecności do intendenta. Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach regulujących pracę stołówki szkolnej w zakładce BIP.
- Podstawowe alergeny pokarmowe:
1.Zboża zawierające gluten,
2.Skorupiaki i produkty pochodne,
3.Jajka i produkty pochodne,
4.Ryby i produkty pochodne,
5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
6.Soja i produkty pochodne,
7.Mleko i produkty pochodne,
8.Orzechy,
9.Seler i produkty pochodne,
10.Gorczyca i produkty pochodne,
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
12.Dwutlenek siarki,
13.Łubin,
14.Mięczaki.