Organizacja pracy stołówki rok szk. 2024/2025
- Szczegóły
- Opublikowano: 18-03-25
- Autor: Intendent Paulina Wojtkiewicz
OBIADY W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
Opłata za miesiąc KWIECIEŃ wynosi:
144 zł
18 dni żywieniowych x 8zł stawka żywieniowa
Przed dokonaniem opłaty, uprzejmie proszę o sprawdzenie salda w aplikacji i opłacenie kwoty widocznej jako kwota – „do zapłaty”.
Proszę opłacić obiady do dnia 28 MARCA
Uprzejmie informuję, że należności za obiady wpłacamy tylko na indywidualne konto dziecka. JEŚLI PAŃSTWO NIE MAJĄ NUMERU, PROSZĘ ZGŁOSIĆ SIĘ DO INTENDENTA. (Dzieci, które uczęszczały na obiady w poprzednich latach, korzystają z wcześniej nadanych już indywidualnych kont).
ODLICZENIE STAWKI ZA OBIAD nastąpi TYLKO w przypadku odwołania w aplikacji przez rodzica. W wyjątkowych przypadkach dopuszcza się możliwość zgłoszenia nieobecności telefonicznie lub mailowo nie później niż w ostatnim dniu roboczym poprzedzającym nieobecność/rezygnację.
W razie problemów z logowaniem do aplikacji e-stołówka prosimy zgłaszać się do intendenta.
Telefon: (87) 563 20 79 lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- Karta zapisu ucznia na obiady
- Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach regulujących pracę stołówki szkolnej w zakładce BIP.
Podstawowe alergeny pokarmowe:
1.Zboża zawierające gluten,
2.Skorupiaki i produkty pochodne,
3.Jajka i produkty pochodne,
4.Ryby i produkty pochodne,
5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
6.Soja i produkty pochodne,
7.Mleko i produkty pochodne,
8.Orzechy,
9.Seler i produkty pochodne,
10.Gorczyca i produkty pochodne,
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
12.Dwutlenek siarki,
13.Łubin,
14.Mięczaki.