Organizacja pracy stołówki rok szk. 2024/2025
- Szczegóły
- Opublikowano: 18-02-25
- Autor: Intendent Patryk Januszkewiczius
OBIADY W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
Opłata za miesiąc MARZEC wynosi:
168 zł
Proszę opłacić obiady do dnia 27 LUTEGO
21 dni żywieniowych x 8zł stawka żywieniowa
(Dzieciom, które były na wycieczkach, należy odliczyć 8zł za każdy dzień wycieczki i pomniejszyć płatność).
Należności za obiady wpłacamy tylko na indywidualne konto dziecka. JEŚLI PAŃSTWO NIE MAJĄ NUMERU, PROSZĘ ZGŁOSIĆ SIĘ DO INTENDENTA. (Dzieci, które uczęszczały na obiady w poprzednich latach, korzystają z wcześniej nadanych indywidualnych kont).
ODLICZENIE STAWKI ZA OBIAD nastąpi TYLKO w przypadku odwołania w aplikacji przez rodzica. W wyjątkowych przypadkach dopuszcza się możliwość zgłoszenia nieobecności telefonicznie lub mailowo nie później niż w ostatnim dniu roboczym poprzedzającym nieobecność/rezygnację.
W razie problemów z logowaniem do aplikacji e-stołówka prosimy zgłaszać się do intendenta.
Telefon: (87) 563 20 79 lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- Karta zapisu ucznia na obiady
- Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach regulujących pracę stołówki szkolnej w zakładce BIP.
Podstawowe alergeny pokarmowe:
1.Zboża zawierające gluten,
2.Skorupiaki i produkty pochodne,
3.Jajka i produkty pochodne,
4.Ryby i produkty pochodne,
5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
6.Soja i produkty pochodne,
7.Mleko i produkty pochodne,
8.Orzechy,
9.Seler i produkty pochodne,
10.Gorczyca i produkty pochodne,
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
12.Dwutlenek siarki,
13.Łubin,
14.Mięczaki.