Organizacja pracy stołówki

 

GRUDZIEŃ

6 zł x 16 dni = 96 zł

Z dowodem wpłaty należy zgłosić się do intendentki w celu odebrania bonów obiadowych. Dowodem wpłaty może być potwierdzenie przelewu (tylko do wglądu), zdjęcie wykonane telefonem,  (data wpłaty, w jakiej wysokości oraz dane dziecka).


Dokumenty regulujące pracę stołówki szkolnej:

  1. Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej
  2. Zarządzenie z dnia 8.07.2022 r. w sprawie ustalenia warunków korzystania ze stołówki szkolnej, w tym wysokości opłat za posiłki w szkole i oddziale przedszkolnym
  3. Do pobrania: Karta zapisu ucznia na obiady

 

PODSTAWOWE ALERGENY POKARMOWE

  1. 1.Zboża zawierające gluten,
  2. 2.Skorupiaki i produkty pochodne,
  3. 3.Jajka i produkty pochodne,
  4. 4.Ryby i produkty pochodne,
  5. 5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
  6. 6.Soja i produkty pochodne,
  7. 7.Mleko i produkty pochodne,
  8. 8.Orzechy,
  9. 9.Seler i produkty pochodne,
  10. 10.Gorczyca i produkty pochodne,
  11. 11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
  12. 12.Dwutlenek siarki,
  13. 13.Łubin,
  14. 14.Mięczaki.